error Onbekende opdracht

Installatieproblemen, wij hebben de oplossing!


Op zoek naar een oplossing van een technische probleem zoals een warmte of warmwater storing aan uw cv-ketel, een onvindbare lekkage of een verstopping van uw riolering? Neeleman installatieservices helpt u met talloze van dit soort klachten.

Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen, hebben wij een zeer uitgebreid en High Tech assortiment aan meet- en detectie apparatuur. Onmisbaar om de juiste conclusie te kunnen trekken uit de herkomst van een probleem.

Problemen zijn er om opgelost te worden, maak kennis met onze specialisten uit de verschillende disciplines. We onderscheiden ze in Service en Onderhoud voor o.a. cv-ketels en ventilatiesystemen, Inspecties volgens de NEN-norm zoals de NEN-3140. Daarnaast onze Riool- en Ontstoppingsservice en onze afdeling Lekdetectie die met zeer geavanceerde apparatuur lekkage kunnen opsporen zonder eerst hak- en breekwerk uit te voeren.

Wij werken ook voor verzekeraars en indien nodig doen wij eerst onderzoek en stellen een schade rapportage en kostenindicatie op, welke u bij uw verzekering kunt indienen alvorens de reparatie uit te voeren. 

Kortom, u heeft een probleem, wij de oplossing.  

 

 

Neeleman Installatieservices is onderdeel van Neeleman Installateurs en is de landelijke servicepartner o.a. Breand en Budgetketel Nederland en werkt voor een groot aantal bedrijven en vastgoedbeheerders in Nederland.