Camera-inspectie

De werkelijkheid in beeld!

Met een camera-inspectie kunnen wij o.a. verzakkingen, breuken, verkeerd aangesloten rioolstelsel achterhalen, zichtbaar maken wat verborgen is, dat is de sleutel naar een definitieve oplossing, en zorgt voor de beste kwaliteit! 
 

Camera-inspectie met ontstopping

Het uitvoeren van een camera-inspectie van uw rioleringstelsel, doen wij inclusief het ontstoppen met onze hogedruk ontstoppinginstallatie. Van de gemaakt camera-inspectie opname kunnen een rapportage maken en de beelden kunnen wij u per e-mail of op een usb-stick aanleveren.

Onze vakkundige en representatieve medewerkers werken met de beste materialen en apparatuur om de beste resultaten te boeken.   


Rioleringsleidingen, stroomkabels en radiokabels, track en trace!

Voor het opsporen van verstoppingen, breuken, verborgen putten of andere buisproblemen kunnen wij gebruik maken van High Tech detectieapparatuur. De RioTrack Pro welke standaard uitgerust met een 3-tal frequenties en is ook voorzien van een functionaliteit voor het opsporen van stroomvoerende kabels en radiokabels.

Niet alleen de ligging van de leiding, maar ook de diepte (tot 5 meter diep) kan afgelezen worden. Met het kompassysteem wordt de gebruiker heel eenvoudig naar de plaats van de zender geleid.