Onderhoud cv-ketels

CV-KETEL ONDERHOUD, VEILIG- EN ZEKERHEID


Onderhoud aan uw cv-ketel is belangrijker dan u denkt. Een gastoestel is een complex apparaat dat middels preventief en periodiek moet worden bijgehouden. Cv-ketel onderhoud is allereerst natuurlijk belangrijk van de veiligheid van u en uw medebewoners en goed onderhoud bespaart u ook nog eens op uw gasverbruik. Uw cv-ketel heeft bij goed onderhoud ook nog eens een langere levensduur.


Een onderhoudsabonnement voor uw cv-ketel is dus geen overbodige luxe, daarnaast profiteert u met een service- en onderhoudsabonnement van onze servicedienst op het moment dat uw cv-ketel door een storing wordt getroffen en hulp nodig blijkt.
 

Bespaar u het ongemak van storingen en neem een onderhoudsabonnement, geniet van de luxe dat u bij storingen gebruik kunt maken onze servicedienst, 7 dagen per week en 24 uur per dag zijn wij voor u bereikbaar. Wij verhelpen uw storing in principe dezelfde werkdag.
 

Kies een abonnement wat bij u past en meld u vandaag nog aan.
 


 

Neeleman Installatieservices is onderdeel van Neeleman Installateurs en is de landelijke servicepartner o.a. Breand en Budgetketel Nederland en werkt voor een groot aantal bedrijven en vastgoedbeheerders in Nederland.