Rioolonstopping

Ontstoppen van toilet tot gootsteen en van doucheputje tot hemelwaterafvoer!

Neeleman rioolservice verhelpt al uw rioleringsproblemen, of het nu gaat om uw toilet of gootsteen, uw douche of hemelwaterafvoersysteem, u bent bij ons aan het juiste adres. Naast het ontstoppen van uw riolering, kunnen wij indien nodig ook de reparatie uitvoeren!
 

Riool ontstoppen of afvoer ontstoppen

Wij helpen u snel en vakkundig van al uw verstoppingen af! Door gebruik van onze krachtige hogedruk rioolreinigingsinstallatie, verenmachine of zuigers kunnen onze loodgieters zorgen voor de oplossing!


Na het ontstopping voeren wij een camera-inspectie uit ter controle van de uitgevoerde werkzaamheden en onderzoeken wij de mogelijke oorzaak van de verstopping van het riool. Als het riool schoon is gebleken en er geen problemen aan het stelsel zijn ontdekt, bieden wij u garantie op de goede werking!    
 

WC verstopt!

Verstoppingen van het toilet kunnen meerdere oorzaken hebben. Het kan zijn dat alleen de pot van uw wc verstopt is door bijvoorbeeld een doorgespoeld verfrissingblokje of een wc rol. Als dit gecontroleerd is en de wc schoon is, dan zit de verstopping van het toilet in het rioolstelsel en kan er gekozen worden voor verschillende methodes.
 

Gootsteen verstopt!

Een verstopping in een gootsteen van de keuken komt regelmatig voor. Over het algemeen is een dergelijke verstopping snel en eenvoudig te verhelpen met een vacuümzuiger of verenmachine in het geval van een hardnekkige verstopping.  
 

Douchebak verstopt!

Een verstopte douchebak kan veroorzaakt worden door o.a. haren en zeepresten, dit lossen wij vakkundig op door gebruik van de juiste technieken, vacuümzuiger of verenmachine.