Waarom periodiek onderhoud


Waarom is periodiek onderhoud aan uw cv-ketel nu zo belangrijk?


Een cv-ketel start per jaar al gauw zo’n 20.000 keer op, vele malen meer dan dat u bijvoorbeeld uw auto start. En het aantal draaiuren is veelal ook meer dan dat u bijvoorbeeld uw wasmachine gebruikt. En toch is de cv-ketel vaak niet in beeld als het om onderhoud gaat. 

Maar juist om deze feiten is het onderhoud zo belangrijk, vervuiling veroorzaakt ongewenste “kostbare” storingen, verkeerde afstelling is slecht voor het milieu en het kost u ook nog een veel meer energie, onderhoud is dus geen overbodige luxe en een must voor iedere cv-installatie.


Voorkom onnodige storingen en bespaar energie met een onderhoudsabonnement van Neeleman Installatieservices.

 

Uw voordeel bij storingen

Mocht uw cv-ketel onverhoopt toch uitvallen door een storing, dan zit u met een onderhoudsabonnent van Neeleman Installatieservices goed. U kunt altijd een beroep doen op onze calamiteiten service, want onze servicedienst staat paraat om u te helpen zodra problemen aan uw cv-ketel uw comfort van warmwater of warmte belemmeren.

 

 

Wel een storing, geen abonnement

Heeft u geen abonnement voor uw cv-ketel en heeft u een storing, dan kunnen wij u buiten kantooruren helaas niet helpen, het is dus raadzaam om voor een klein bedrag per maand uw recht op avond- en weekeindservice te garanderen.

 


Kijk hier naar onze abonnementen en kies wat het beste bij u past.