Verzekerd?

Heeft u last van lekkage en veroorzaakt deze kleine of grote zichtbare schade aan bijvoorbeeld wanden of plafonds, wees dan voorzichtig met het zoeken naar de oplossing. Bel eerst Neeleman voor een advies en plan van aanpak om uw schade zo effectief mogelijk op te lossen en de kosten tot een minimum te beperken, het uitvoeren van een kwalitatieve lekdetectie draagt bij aan een effectief herstel waarbij de kosten voor zo laag mogelijk kunnen blijven.

Waterschade verzekerd?

Heeft u waterschade dan dekt de opstalverzekering de schade aan onderdelen die vastzitten in en aan het pand. Dit is zo ook het geval met leidingen, centrale verwarming, sanitair, maar ook bijvoorbeeld schuren en tuinhuisjes. Als eigenaar van ontroerend goed, is deze verzekering vrijwel altijd verplicht. U bent dus voor waterschade in de meeste gevallen verzekerd. Als u twijfels heeft of u bent verzekerd, adviseren wij om contact op te nemen met uw verzekeraar of zijn tussenpersoon.

Neeleman heeft een ruime ervaring van bijna 80 jaar en werkt voor veel verzekeringsmaatschappijen, wij helpen u graag uw schade op te lossen. Meld u schade/lekkage met het online formulier of bel 088-5006000

 

Lekdetectie & schadeformulier

Lekdetectie & schadeformulier

  • Mevrouw De heer
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht