Onderhoud ventilatie-systemen

Neeleman ventilatie-onderhoud zorgt voor een beter binnenklimaat. Door minimaal eens in de 4 jaar uw complete systeem te reinigen, bent u er zeker van dat u de zorg voor de juiste hygiene heeft geregeld. De binnenzijde van een ventilatiekanaal is onzichtbaar, en wat het oog niet ziet! Zit er misschien wel.

Goede en hygiënische binnenhuis ventilatie draagt bij aan een gezond binnenklimaat, het voorkomt een droge huid, rode of droge ogen en/of hoofdpijn. Onze zorg is een fris binnenklimaat door goed onderhoud te verrichten aan het systeem en de kanalen. 

Hoe gaan we te werk
Met geavanceerde en moderne technieken reinigen wij de kanalen en de ventilatiebox of Warmte-Terug-Win unit, ook wel WTW-box genoemd. Het loskomende vuil wordt met een krachtig afzuigsysteem afgezien en gefilterd, loskomend vuil blijft dus niet achter in de kanalen.

Daarnaast worden ook de ventielen schoongemaakt en weer afgesteld op de juiste afzuig-waarden die voor het betreffend vertrek van toepassing is. Een meetrapport wordt opgesteld en uw systeem wordt vastgelegd in onze databank zodat indien gewenst deze werkzaamheden iedere vier jaar automatisch kan worden herhaald.

In het geval van een WTW systeem, worden ook de inblaas kanalen en ventielen gereinigd en afgesteld. De WTW box wordt schoongemaakt en zonodig de filters vervangen.