Voordeelpas


Neeleman Rioolservice Voordeelpas

Met de Rioolservice Voordeelpas van Neeleman installatieservices, bent u verzekerd van de beste service tegen een vaste lage prijs als uw riolering verstop raakt. Een verstopping kost vaak meer dan u denkt en met de Rioolservice Voordeelpas heeft u zeer veel voordeel.
 

U wordt binnen 24 uur geholpen

Een verstopping van uw afvoer komt altijd onverwacht. Het is een geruststellende gedachte dat u met één telefoontje kunt rekenen op onze hulp.
 

Dag en nacht beschikbaar

Rioolwacht is dag en nacht beschikbaar om uw verstopping te verhelpen. Spoedeisende verstoppingen worden binnen 4 uur verholpen. 
 

Wat kost de Voordeelpas

De Rioolservice Voordeelpas kost € 75,00 per jaar en de combinatie met jaarlijkse dakgoot reiniging kost € 139,00 per jaar. De Rioolservice Voordeelpas geeft u recht op twee maal een ontstoppingsbeurt en één dakgoot reiniging per jaar indien hiervoor is gekozen. 


Geen extra kosten

Met de Neeleman Rioolservice Voordeelpas betaalt u voor een ontstoppingsbeurt géén voorrijkosten, géén arbeidsloon (eerste 30 minuten gratis, daarna € 39,50 per half uur.) en géén klein materiaal. Dat betekent dat in verreweg de meeste gevallen alle kosten gedekt zijn. Voor reparatie of renovatie van ondeugdelijke of verouderde afvoerleidingen brengen wij gratis een herstelwerk offerte uit.
 

Combinatie abonnement

Kiest u voor het combinatie abonnement, dan komen wij jaarlijks ook uw dakgoten reinigen. Het reinigen van een dakgoot heeft veel voordelen, door bladeren, takjes en mos in de goten zal de levensduur worden verkort, kans op noodzakelijke reparatie of zelfs vervanging kan eerder nodig zijn dan als de goot wordt schoongehouden, daarnaast is kans op verstopping en lekkage vele malen minder. 
 

Garantie

Met de Rioolservice Voordeelpas krijgt u twee garantie van ons, de eerste is dat wij garanderen dat uw verstopping volledig wordt verholpen, daarna gelden onze standaard garantie voorwaarden welke als volgt zijn;

Is uw rioolstelsel binnen 6 weken weer verstopt, nadat wij dit deel hebben gereinigd en geïnspecteerd, dan is het eerste uur gratis. Daarna wordt 39,50 per half uur in rekening gebracht.

Dit geldt alleen op verstoppingen in de riolering, waarbij;

  • Wij hebben gereinigd en geïnspecteerd en dit deel van uw riolering goedgekeurd is door onze monteur.
  • Verstopping gemeld binnen 6 weken, nadat wij hebben gereinigd en geïnspecteerd hebben.
  • Bij normaal gebruik.
     

Ingangsdatum

Bij nieuwe overeenkomsten kan één maand na ontvangst van het overeengekomen bedrag van de Rioolservice Voordeelpas gebruik gemaakt worden. Heeft u een acuut probleem en wilt u direct een beroep doen onze Rioolservice en wilt u ook een Voordeelpas abonnement afsluiten, dan betaald u éénmalig € 49,00 extra en zijn hier verder de voorwaarden van de Rioolservice Voordeelpas van kracht.

Aanmelden Voordeelpas

Aanmelden Voordeelpas

Meld u aan voor de Rioolservice Voordeelpas abonnement door het onderstaande formulier in te vullen.

 

  • Mevrouw De heer
  • Ik ga akkoord met de voorwaarden van de Rioolservice Voordeelpas
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht