Onderhoudsabonnementen

Met een cv-ketel onderhoudsabonnement van Neeleman Installatieservices zit u gebeiteld. Uw cv-ketel krijgt de aandacht die het nodig heeft als het gaat om preventief onderhoud en u kunt bij storingen 365 dagen per jaar op ons rekenen.

Daarnaast doen standaard een automatische controle van de gasleiding op eventuele lekkages, zo weet u zeker dat het veilig is kunt u onbezorgd zijn over de veiligheid in uw woning als het om de cv-ketel en de gasleiding gaat.

U kunt een keuze maken uit de onderstaande onderhoudsabonnementen;

Prijzen onderhoudscontracten hoofdtoestellen

Onderhoudscontract cv-ketel direct aanmelden 


Abonnementen voor Subtoestellen

Naast een onderhoudsabonnement voor uw cv-ketel, kunt u ook nog één of meerdere SUB toestellen mee laten nemen in het periodieke onderhoud. Het onderhoud aan een subtoestel kan alleen in combinatie met een HOOFD toestel worden aangemeld en uitgevoerd.

In de onderstaande tabel ziet u de mogelijk heden voor onze SUB abonnementen;
 

Prijzen onderhoudscontracten subtoestellen

Onderhoudscontract cv-ketel direct aanmelden

 

 


Abonnementen voor overige apparaten

Heeft u een afwijkend toestel waarvan het abonnementsoort niet in de bovenstaande tabellen staan vermeld, bijvoorbeeld een warmtepomp systeem (lucht of bodemgekoppeld) of heeft u een cascade installatie. Dan verzoeken wij u het contactformulier in te vullen. Voor deze abonnementen is het mogelijk dat maatwerk moet worden afgesproken en dat zullen wij via onze accountmanager verder met u bespreken. 

 

Download folder

Download hier de folder service & onderhoud 
 

Bedrijf, VvE of Woningbouw vereniging

Kies Neeleman installatieservices als uw ServicePartner voor uw bedrijf, vereniging van eigenaren of woningbouwvereniging. Neeleman Installateservice is voor u de ideale partner als het gaat on service, onderhoud en reparatie van technische installaties. Maar ook de aanleg en uitbreiding installatiesystemen kunnen wij volledig in eigen beheer uitvoeren. Wij maken onderdeel uit van Neeleman Installatietechniek en bestaan als sinds 1936. Binnen onze groep hebben wij tevens het succesvolle cv-ketel vervangingsbedrijf Budgetketel Nederland en ook de De Dorpsaannemer is een zusterbedrijf waarme wij u zeker een totaalpakket kunnen aanbieden. 

 

ContactAanmeldformulier abonnement

Contact

  • De heer Mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht

Aanmeldformulier abonnement

  • Mevrouw De heer
  • Badgeiser keukengeiser gasboiler Mechanische ventilatiebox Warmte-Terug-Win unit (excl. filters) Vloerverwarmingsunit Zonneboiler systeem Geen subtoestel
  • - Door het aanklikken van deze knop ga ik akkoord met het afsluiten van het gekozen abonnement. Aan dit abonnement zijn voorwaarden verbonden waar ik mee instemt. Verder neem ik kennis van het volgende, de looptijd van dit contract is telkens 2 jaar. Opzeggen kan tot 1 maand voor het einde van de lopende contractperiode. De volledige versie van de abonnement voorwaarden kunt u op de abonnementen pagina downloaden. ndien uw cv-ketel ouder is dan 30 maanden of indien deze niet door Neeleman installatietechniek of Budgetketel Nederland is geplaatst voeren wij voorafgaand aan uw abonnement een entreebeurt uit, de kosten hiervoor bedragen eenmalig 60,00 euro.
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht